Το Φιλοσοφικό Καφενείο Καρδίτσας της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κας Ζωής Βαϊοπούλου.
Το Πρώτο ΦΚΚ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11: 30 το πρωί, στο φιλόξενο χώρο του καφέ ΡΟΠΤΡΟΝ με θέμα : «Από το χαλί στο σκαλί».Την εισήγησησ την έκανε η κυρία Ζωή Βαϊοπούλου, Γονιός και υγειονομικός, η οποία και συντόνισε τη συζήτηση που ακολούθησε. Συμμετείχαν με εισηγήσεις : ο κ. Δημήτρης Μπράχος, καθηγητής φιλόλογος,ο κ. Δημήτρης Κοντακτσής ειδικός παιδαγωγός- ψυχολόγος θεραπευτής και ο κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ιατρός ειδικός παθολόγος.
Η δεύτερη συνάντηση του Φιλοσοφικου Καφενείου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 19 Φεβρουαρίου με Θέμα: “ΌΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΌΡΑΜΑ” στον πολυχώρο ” Οδός Ονείρων”.

Το τρίτο Φιλοσοφικό Καφενείο Καρδίτσας έγινε την Κυριακή 19/3/2023, πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο “Οδος Ονείρων”, με τη διαδικτυακή συμμετοχή εκπροσώπων της Κίνησης “ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” από την Αθήνα με θέμα : « Η Ειρήνη σε Διωγμό» Εισηγήτρια η κυρία Ρένα Παλιούρα, συνταξιούχος καθηγήτρια βιολογίας.

Η τέταρτη συνάντηση του ΦΚΚ, έλαβε χώρα την Κυριακή 30 Απριλίου 2023,στο ” Μύλο”, με θέμα: “Συντήρηση και πρόοδος” Την εισήγηση έκανε η κα Μορέλα Κατερίνα, υγειονομικός

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Φιλοσοφικού Καφενείου Καρδίτσας από την ειδική και ομώνυμη σελίδα στο Facebook : https://www.facebook.com/groups/739162883997639