Στις 20 Οκτωβρίου, στις 11.00 πμ.,  θα προβληθεί , σε πρώτη ελληνική προβολή, από τον Αφυπνιστικό Κινηματογράφο της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ , το αριστούργημα
” Οι μητέρες”, (The mothers)
εμπνευσμένο από το έργο του διάσημου Βραζιλιάνου διάμεσου Chico Xavier (Astral City).
Μια συγκινητική ταινία, βασισμένη σε πραγματικές ιστορίες, που θα χαρίσει ανακούφιση και ελπίδα, σε όσους θρηνούν για την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων.
Μη την χάσετε!
Στον Κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ (Λεωφόρος Συγγρού 106, πλησίον στάση Μετρό Φιξ)
Της προβολής θα ακολουθήσει ανάλυση του ψυχιάτρου- ψυχοθεραπευτή και πνευματικού ακτιβιστή Γιάννη Αυγουστάτου και συζήτηση με τους θεατές.

Ο CHICO XAVIER ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ
ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΟΥ
ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ:
ΤΗ ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ!.

Με ελληνικούς υπότιτλους
Είσοδος με ελεύθερη συνδρομή

Η άρνηση του θανάτου στερεί τη ζωή μας από ζωντάνια και νόημα, γιατί αυτά τα δύο φαινόμενα είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο καθημερινός στοχασμός πάνω στο πεπερασμένο της ύπαρξης μπορεί να μας κάνει να φιλοσοφήσουμε τη ζωή, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο συμπονετικοί, λιγότερο αρπακτικοί, βίαιοι και εγωπαθείς, λιγότερο εστιασμένοι στο παρελθόν και το μέλλον. Καθόλου τυχαία ο Πλάτωνας δηλώνει, χωρίς περιστροφές, ότι Η άρνηση του θανάτου στερεί τη ζωή μας από ζωντάνια και νόημα, γιατί αυτά τα δύο φαινόμενα είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο καθημερινός στοχασμός πάνω στο πεπερασμένο της ύπαρξης μπορεί να μας κάνει να φιλοσοφήσουμε τη ζωή, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο συμπονετικοί, λιγότερο αρπακτικοί, βίαιοι και εγωπαθείς, λιγότερο εστιασμένοι στο παρελθόν και το μέλλον. Καθόλου τυχαία ο Πλάτωνας δηλώνει, χωρίς περιστροφές, ότι «φιλοσοφία είναι η μελέτη του θανάτου»