” Αν κουραστήκατε με την μεμψιμοιρία, την απαισιοδοξία και την στείρα αγανάκτηση και θέλετε να γίνετε πρωταγωνιστές της ζωής σας και συνδημιουργοί του κοινού Φωτεινού Οράματος, τότε είστε ήδη Πνευματικοί Ακτιβιστές”.
Το πιο πάνω απόσπασμα, είναι ενδεικτικό του Φωτεινού Οχήματος εν είδει βιβλίου, με τίτλο «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ», ο συγγραφέας του οποίου είναι ο κ. Ιωάννης Αυγουστάτος – ψυχίατρος και ιδρυτής της Κίνησης Πνευματικού Ακτιβισμού “ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”.
Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 2017 και Ώρα: 19:00, με κεντρικό παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Λουκά Χαμάτσο, τον δικηγόρο και εκπρόσωπο της Κίνησης στην Κύπρο, κ. Μιχάλη Κοντογιώργη, την κα. Γιώτα Μανωλοπούλου και τον συγγραφέα, ο οποίος θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου του.
Οι πιο πάνω δράσεις της Κίνησης «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», θα διεξαχθούν υπό την Αιγίδα του «ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ», με την ευγενή παρουσία και αρωγή του Εντίμου Δημάρχου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, Αρχ. Κυπριανού 34.