Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 19.30 διοργανώνουμε τον  δεύτερο δημόσιο διαλογισμό στο προαύλιο του Ζαππείου.
Στο φόβο , την ανησυχία και την απαισιοδοξία που κυριαρχεί στη δημόσια ζωή απαντάμε με γαλήνη , συνειδητότητα και αλληλεγγύη.
Ο διαλογισμός δημιουργεί ένα χώρο σιωπής για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, την εθνικότητα ή την πίστη. Είναι πολύ απλό να βιώσετε και τη δική σας εσωτερική ειρήνη στον δημόσιο ομαδικό διαλογισμό και έτσι να συμβάλετε και στην εξωτερική ειρήνη.
Ενώ κάθεστε χαλαροί σε διαλογισμό, μπορείτε απλά να κλείσετε τα μάτια σας και να γίνετε ο παρατηρητής των σκέψεων, της αναπνοής και των συναισθημάτων σας , ενώ ταυτόχρονα ακούτε και τους εξωτερικούς θορύβους. Η δημιουργία μιας εσωτερικής νησίδας ειρήνης είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών αλλά και για την απόλαυση της κάθε στιγμής. Υπάρχουν πολλές έρευνες που επιβεβαιώνουν την παραγωγή εγκεφαλικών κυμάτων στον διαλογισμό που συνοδεύουν το βίωμα της χαρούμενης ηρεμίας. Ο ταυτόχρονος διαλογισμός συγχρονίζει τα κύματα και το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται και εξαπλώνεται.
Σας περιμένουμε και ευχόμαστε να συγχρονιστούν στο διαλογισμό μας και άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως συνέβη και στον πρώτο δημόσιο διαλογισμό.